Novice

Obvestilo o spremenjenem delovnem času

Zaradi izrednih razmer koronavirusa imata servisni delavnici Vulco Ptuj in Vulco Zamušani novi delovni čas: 8:00 – 16:00

GOODYEAR ZIMSKE PNEVMATIKE

Avtooptika HUNTER HAWK EYE 3D

Novo pri nas. Ker strmimo k najboljšemu za naše cenjene stranke imamo sedaj najnovejša avtooptika HUNTER HAWK EYE 3D.

Vulco tehnični trening

Nekaj slik s Vulco tehničnega treninga z dne 19.6.2014. Glavni poudarek je bil na diagnostiki vozil. Organizirano ob pomoci podjetja Adel avtodeli.

Vulco šefice na dvodnevnem izobraževalno - zabavnem izletu

Že sedmič zapored smo se Vulco ženske, ki jih zastopajo vse solastnice, zaposlene, žene oziroma hčere Vulco partnerjev ter predstavnice goodyear Dunlop Save Tires podale na dvodnevno turnejo po Sloveniji. Letos smo ženski dogodek združili s projektom Goodyear ambasador varnosti. Ustavile smo se v Ljubljani pri našem partneju Jet commerce ter v Sevnici pri Sava avto d.o.o., kjer so nas obisklali otroci iz bližnjih vrtcev in šol, katerim smo podelile odsevne brezrokavike. Na dogodku se nam je pridružila tudi Goodyear ambasadorka varnosti Alenka Godec, ki je otroke še dodatno poučila o varnem obnašaju na cesti, ter jih naučila lepo pesem o prometu Adija Smolarja: Na cesti nikdar nisi sam.

Vulco ženske smo tradicionalni izlet izkoristile tudi za obisk tečaja varne vožnje na Vranskem. Tam so nas izkušeni inštruktorji poučili o varni vožnji ter o tem, kako reagirati v kriznih situacijah na cesti in še čem. Za konec pa smo se pomerile še v spretnostni vožnji. Tako kot lansko leto, ko smo imele tekmovanje o menjavi avtoplaščev, je bila tudi letos absolutna zmagovalka Helena Kastelic iz Vulco servisa kastelic iz Litije. Vulco »šefice« bomo tako z novo osvojenim znanjem nedvomno bolj varne in pozorne voznice, kar si želimo tudi za ostale udeležence v prometu.

Seveda smo na dvodnevnem dogodku imele tudi nekaj časa za pravo žensko razvajanje, klepetanje o poslu in o vsem drugem, zvečer pa nas je čakalo še zanimivio presenečenje.

Otroci na obisku v Vulco servisih

V zimski sezoni je vsak kupec štirih zimskih pnevmatik GOODYEAR omogočil enemu otroku večjo varnost v prometu. Veliko kupcev je brezrokavnike podarilo svojim otrokom, veliko pa je brezrokavnike začasno pustilo v servisni delavnici, s katerimi so lastniki konec zimske sezone razveselili okoliške vrtce ali šole. 2 Vulco servisa sta se pri podeljevanju še posebno potrudila. Vulco servis Jani Žemlja iz Žirovnice in Vulco servis Miran Hrvatič iz Sežane sta otroke povabila na ogled servisa, jih pogostila s soki, bonboni in drugimi slaščicami, ter jih skupaj z učiteljicami oblekla v varnostne brezrokavnike. Tako bo sedaj cela skupina vrtca na sprehodu še bolj vidna in s tem seveda tudi bolj varna. Otroci so v zahvala zapeli kar nekaj pesmic ter enoglasno ponovili nekaj sloganov o varnosti v prometu.

Vulco karavana opozorila na ženske voznice in vulkanizerke

9. in 10. septembra smo cesto od Kranja so Sežane preplavile Vulco ženske. Pozornost na cesti so vzbujale s preko 15 oblepljenimi vozili ter opozarjale na vlogo žensk na cestah in v vulkanizerskem poklicu. 

Letošnje 6. tradicionalno srečanje Vulco žensk se je pričelo pred poslovno stavbo Save Tires v Kranju, nato pa se je pot nadaljevala preko Škofje Loke, Gorenje vasi, Idrije do Pivke in Sežane. Ženske v Vulco vozilih Fiat 500 n Smart so v dolgi koloni vzbujale pozornost udeležencev v prometu in opozarjale na tematiko žensk na cesti in v vulkanizerskem poklicu. Vulco ženske so namreč ženske, ki delujejo v okviru Vulco servisov, bodisi kot vodje pisarne ali kot vulkanizerke.

Na poti smo si ogledale Vulco servise Jerala, Vulco Pustavrh, Vulco servis Šmit ter Vulco servis Hrvatič Stojan in zaključili v Vulco servisu Hrvatič Miran v Sežani.

V Sežani smo opozorile na stereotip vulkanizerskega poklica, ki je namenjen zgolj moškim. V dveh skupinah smo se pomerile v menjavi avtoplaščev. Vsaka skupina je morala zamenjati 2 letna avtoplašča za 2 zimska. Pnevmatike je bilo seveda potrebno tudi centrirati. Absolutne zmagovalke so bile punce iz ekipe pod vodstvom Helene Kastelic iz Litije, ki so dosegle čas 10min in 37 sekund.

Ostanite mobilni in si rezervirajte nadomestno vozilo Fiat

V Vulco servisih se lahko pohvalimo s svežo pridobitvijo. Vulco servisi smo bogatejši za 23 novih lepotcev Fiat 500, ki bodo odslej nadomestna vozila na voljo vsem zvestim strankam Vulco servisov. Tako se bodo naše stranke odslej lahko vozile z avtomobili italijanskega designa medtem, ko jim bodo Vulco strokovnajaki servisirali njihovo vozilo.

Vulco - že 12 let V Sloveniji

Vulco veriga v Sloveniji uspešno posluje že 10 let. Prvi član Vulco verige v Sloveniji je maja 2002 postal Pnevmatik center Širnik iz Radelj ob Dravi. Danes pa Vulco veriga združuje že 45 Vulco servisov po celi Sloveniji.