Vulco hitri servis

avtoservis-vulco-ptuj

Za varno ter brezskrbno vožnjo z avtomobilom je še posebej pomembno, da ga redno pregledujemo, negujemo, servisiramo. Motorno olje, čistilci ter ostale tekočine so del menjave ali kontrole v predpisanem času ali po prevoženi kilometrini, določeni s strani proizvajalca avtomobilov. K servisu vozila še spada pregled podvozja, karoserije, motornega prostora ter vseh ostalih sklopov avtomobila.

Pri samem servisu skušamo prakticirati menjavo vseh čistilcev v vozilu, saj s tem izboljšamo delovanje sistemov, pripomoremo k manjši obrabi materiala ter zanesljivejšemu delovanju avtomobila. Motorno olje ter ostale tekočine vgrajujemo po priporočilih proizvajalca avtomobila. Za vaše vozilo nudimo vsa popravila na zavornih sistemih, tudi tista, za katere je potrebna diagnostična naprava.

Menjujemo vse sklope podvozja avtomobila. Prav tako opravljamo velike servise, pri katerih zamenjamo zobati jermen ter mikro ali klinasti jermen in seveda vse ostale napenjalce in ostali potreben material. Za vas uredimo tudi tehnični pregled vozila. Smo hiter in zanesljiv serviser za vašega jeklenega konjička.